Η Εταιρία

Το όνομα KBE

Η KBE είναι κάτι περισσότερο από ένας προμηθευτής προφίλ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απλά μόνο με την παροχή στους πελάτες μας προφίλ υψηλής ποιότητας, αλλά βλέπουμε τους εαυτούς μας ως εταίρους που παρουσιάζουν προσαρμοσμένες end-to-end λύσεις για όλα τα θέματα σε οποιαδήποτε πτυχή της κατασκευής κουφωμάτων.

Σαν ευέλικτος πάροχος υπηρεσιών, η KBE συμβάλει στην επιτυχία των πελατών της ακόμη μόλις από την αρχη της συνεργασίας. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν την οργάνωση της παραγωγής και όλα τα θέματα παραγωγής όπως η επιλογή και η χρήση εξοπλισμού και εργαλείων.

Οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ, η προώθηση πωλήσεων και οι αρχιτεκτονικές συμβουλές στηρίζουν τις προωθητικες μας δραστηριότητες. Και φυσικά το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχως για τα πιο ποικίλα πεδία εφαρμογών.

Η KBE ευθυγραμμίζει όλες τις δραστηριότητές της με τις ανάγκες του πελάτη. Εξάλλου, γνωρίζουμε απόλυτα τα εξής: Η επιτυχία είναι δική μας μόνο όταν εδραιώσουμε τη θέση σας στην αγορά.

Το 1980 η KBE ιδρύθηκε ως "Kunststoffproduktion für Bau- und Elektrotechnik", μια εταιρεία που ειδικευόταν στην παραγωγή συνθετικών προϊόντων για κατασκευαστικές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εφαρμογές. Μία διαδικασία ταχείας ανάπτυξης εκτόξευσε την ΚΒΕ από τη θέση της ως outsider στην κορυφαία ομάδα εταιριων διέλασης προφίλ για την κατασκευή κουφωμάτων στη Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη.

Ως δυναμικός συνεργάτης εξαιρετικά παραγωγικών εταιρειών που ειδικεύονται στην κατασκευή παραθύρων, η KBE προσφέρει μια εκτεταμένη, συμπαγή σειρά προϊόντων για όλες τις απαιτήσεις στη σύγχρονη κατασκευή κουφωμάτων PVC-U.

Η KBE απολαμβάνει διεθνή καταξίωση ως πρωτοπόρος στην διέλαση υψηλής απόδοσης. Το εργοστάσιό μας στο Βερολίνο, ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής PVC-U στην Ευρώπη, παράγει επί του παρόντος με περίπου πενήντα γραμμές διέλασης. Ταυτόχρονα, οι συνεχείς επενδύσεις σε Ερευνα & Ανάπτυξη, εγκαταστάσεις και διαδικασίες, διασφαλίζουν ότι η παραγωγή είναι πάντα προσαρμοσμένη στις επιθυμίες των πελατών μας.

Ο εφοδιασμός έχει για εμας προτεραιότητα - και η θέση της πρωτεύουσας της Γερμανίας στην καρδιά της Ευρώπης είναι ένα κρίσιμο πλεονέκτημα για γρήγορη και ευέλικτη παράδοση, ιδιαίτερα στις πρωτογενείς αγορές μας στη Γερμανία και την Ανατολική Ευρώπη