Θέματα & Τάσεις Ασφάλεια

Νέα παράθυρα. Σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας για την καλύτερη δυνατή προστασία.

Κάθε τρεισήμισι λεπτά γίνεται μια διάρρηξη στη Γερμανία. Και όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν οι κάτοικοι δεν είναι στο σπίτι. Πρώτα απ 'όλα, οι διαρρήκτες μπαίνουν σε σπίτια μέσω παραθύρων ή πόρτες μπαλκονιών και βεράντας. Αλλά λόγω της σωστής ασφάλειας αποτρέπονται πολλές απόπειρες διάρρηξης. Εάν ο διαρρήκτης δεν καταφέρει να εισέλθει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αρχίζουν γρήγορα να ψάχνουν για ένα άλλο κτίριο. Συνεπώς αξίζει πάντα να επενδύσετε σε σύγχρονα μέτρα ασφαλείας. Εξίσου σημαντικό, είναι ότι η ασφάλεια σημαίνει και ποιότητα διαβίωσης.

Τα ασφαλή παράθυρα και οι πόρτες είναι εφοδιασμένα με ειδικό υαλοπίνακα, εξαρτήματα ανθεκτικά στη διάρρηξη και πρόσθετες κλειδαριές ή γρίλιες. Ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες ασφάλειας, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά βαθμών ασφαλείας μεταξύ RC 1 και RC 6. Γενικά, οι κλάσεις αντίστασης RC 1 και RC 2 αποδεικνύονται επαρκείς.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και το σπίτι σας - με αρκετά απλά μέσα. Κλείστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες, ακόμη και όταν είστε έξω για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνο. Ποτέ μην αφήνετε τα παράθυρα σε κεκλιμένη ή θέση εξαερισμού - ούτε καν σε υψηλότερους ορόφους. Διαφορετικά οι διαρρήκτες θα μπορέσουν να εισέλθουν, ειδικά όταν τα έπιπλα κήπου ή οι σκάλες τους διευκολύνουν να αποκτήσουν πρόσβαση.

Εξηγήστε τις ατομικές σας ανάγκες στον εξειδικευμένο κατασκευαστή παραθύρων.