Θέματα & Τάσεις Τεχνολογίες

proCoverTec - Τεχνολογία φινιρίσματος

Η σατινέ εμφάνιση δίνει στα προφίλ των παραθύρων σας μια εμφάνιση υψηλής ποιότητας και μια ευχάριστη, ελαφριά αίσθηση υφής. Ποτέ δεν έχετε βιώσει PVC-U παράθυρα με αυτόν τον τρόπο!

Η premium επιφάνεια proCoverTec συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Ένα ειδικά σχεδιασμένο υγρό συνθετικό υλικό προστατεύει βέλτιστα τα PVC-U προφίλ σας ενάντια στις καιρικές συνθήκες και τη ρύπανση.

Αυτό το έξυπνο φινίρισμα είναι εξαιρετικά συμπαγές και ομοιογενές, προσφέροντας ελάχιστη διείσδυση στα σωματίδια βρωμιάς. Ο καθαρισμός γενικά χρειάζεται μόνο νερό και σφουγγάρι.

Αυτή η μοναδική επιφάνεια διατίθεται σε 22 διαχρονικά, αδιαμφισβήτητα χρώματα - που ταιριάζουν στο χαρακτήρα του σπιτιού σας. Όλες οι επιφάνειες ορατών προφίλ έχουν φινιριστεί ως πλήρες κάλυμμα στο χρώμα της επιλογής σας ή έγχρωμο στο εξωτερικό και ουδέτερο λευκό στο εσωτερικό.

Η σατινέ εμφάνιση δίνει στα προφίλ των παραθύρων σας μια εμφάνιση υψηλής ποιότητας και μια ευχάριστη, ελαφριά αίσθηση υφής.

Η υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία εξασφαλίζει μόνιμη λαμπρότητα. Τα προφίλ ProCoverTec θερμαίνονται λιγότερο και είναι διαστασιακά σταθερά. Για ελκυστικά και ανθεκτικά παράθυρα για τα επόμενα χρόνια.